martes, 27 de marzo de 2012

Mona demana Ajuda

Necessitem una petita ajuda
Per fi sembla que l’hivern ha passat, un hivern que tots recordarem per les successives onades de fred. En aquests 11 anys de vida del Centre de Rescat, no recordem cap en que els ximpanzés hagin hagut de passar tants dies sense poder sortir a les instal·lacions exteriors. Ni tampoc recordem cap factura per la calefacció com la d’enguany! Com ja saps treballem per donar-los la millor qualitat de vida, però les nostres instal·lacions van notant el pas dels anys i necessitem renovar alguns elements per mantenir el benestar dels nostres primats acollits, així que no tenim més remei que canviar el sistema de calefacció per un de més eficient i més econòmic. Tot just aquesta setmana hem començat les obres per instal·lar un terra radiant, que serà molt millor pels ximpanzés i més econòmic a la llarga.


En Tom, preparadet per dormir al niu que s'ha fet amb les mantes
Tot i que hem aconseguit un bon preu, tot plegat puja ja a 12.000 eur i per això ens veiem empesos a demanar-vos una petita contribució puntual. Sabem que els temps que corren no són fàcils per la majoria, i no ens agrada haver de demanar-vos aquesta contribució, però ens trobem en una situació que així ho requereix.

Si creus que pots fer un donatiu* puntual per ajudar-nos amb les despeses de la nova calefacció, tens les següents opcions:

- a través del nostre
PayPal
- a través de la pàgina que hem creat per a l’ocasió http://www.migranodearena.org/fundaciomona1
- si ja ets soci o padrí també pots trucar-nos (972477618) o escriure’ns un mail perquè et fem un càrrec puntual amb l’import que ens indiquis.
*el 25% del donatiu se’t desgrava a la Declaració de Renta
Esperem que puguis fer un petit donatiu. Tot conta, 4, 6, 10 euros... el que puguis, i poc a poc esperem poder fer front a aquesta factura, però necessitem la teva ajuda.

Moltíssimes gràcies amb antelació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario