lunes, 2 de abril de 2012

Otro ejemplo de brutalidad: mata a golpes un perro después de tirotearlo

Un cazador que ejerce de teniente alcalde o un teniente alcalde que ejerce de cazador no ha hecho bien ni lo uno ni lo otro. Presuntamente, por que no ha sido aún juzgado, según testigos presenciales el teniente Alcalde de Torá (Lleida) tomó un rifle y descerrajó 3 tiros a un perro. Sin pericia alguna y al ver que no había perecido la víctima lo remató a palos. Disculpadme la torpeza de no llegar a entender a quien es capaz de eso, y mucho más tratándose de alguien con un cargo político. Restamos a la espera de sus explicaciones que por sofisticadas que sean probablemente se quedarán cortas para justificar lo injustificable. Un nuevo caso de brutalidad que debe significar el último punto negro de la barabarie. Prometemos seguir el caso.

Polémica actuació del tinent d'alcalde de Torà

divendres 30 març 2012

Ahir a la tarda va matar un gos a trets en zona urbana
 
Cartells denunciant els fets

Pancarta denunciant els fets i que algú ha fet desaparèixer

Pintada a la porta de l'ajuntament
Ahir a la tarda a la zona del Parc hi rondava un gos perdut que molestava la gent, al cap d'una estona hi van comparèixer l'alcaldessa juntament amb el tinent d'alcalde, Josep Maria Alsina, i aquest, segons testimonis presencials, li va esbotzar tres trets d'escopeta a l'animal i com que no el va matar va acabar la feina a cops de bastó.

Aquesta actuació va provocar la ràpida protesta d'alguns ciutadans que van penjar una pancarta de protesta al lloc dels fets, i que algú va fer desaparèixer. Aquest matí, pel poble, han aparegut cartells alusius al tema.

El divendres a la nit un grup de joves ha organitzat una protesta devant l'ajuntament.

El dissabte al matí a la porta de l'ajuntament hi han fet una pintada

Si vols fer sentir la teva veu al respecte d'aquests fets, s'ha obert una enquesta

No hay comentarios:

Publicar un comentario