martes, 4 de septiembre de 2012

I Cursa dels Millors Amics


Cursa solidària per ajudar a la protectora d'animals APAN


Si t’agraden els reptes, ets fanàtic de l’esport, córrer és la teva via d’evasió i no abandones mai al teu millor amic, has acertat, aquesta és la teva pàgina… aquesta és la teva aventura!


La Cursa dels Millors Amics és un esdeveniment esportiu solidari que uneix la passió per l’esport amb l’estima als animals. Els corredors teniu la possibilitat de participar-hi juntament amb els vostres gossos, els protagonistes d’una cursa que té per objectiu recaptar fons pel Refugi d’Animals APAN, situat a la comarca de l’Anoia.
Si estàs decidit a viure una aventura solidària, reserva’t el 7 d’octubre i apropa’t a Sant Joan de Mediona, on tindrà lloc la “I Cursa dels millors amics”. Gaudiràs d’una ruta per les muntanyes del municipi, situat entre Igualada i Vilafranca del Penedès, amb vistes fantàstiques que combinen camps de vinyes i serralades.
Tu també pots contribuir a fer créixer la bombona d’oxígen que volem aportar al Refugi d’Animals APAN perquè entre tots farem possible que pugui continuar despenvolupant la seva gran tasca.
Ara et toca a tu córrer per ells!

 http://cursadelsmillorsamics.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario