miércoles, 24 de octubre de 2012

FIRMA, HAY MUCHOS MOTIVOS

Fue una de las propuestas que más apoyo ciudadano recogió en el momento de la elaboración del PAM, y desde el Ajuntament prometieron tenerlo presente. Pero como parece que tienen poca memoria, no está de más firmar para recordarles que los ciudadanos de Barcelona queremos que nos dejen entrar en los tranportes públicos con nuestros animales.

..........................

Alcalde de Barcelona: Que es permeti l'entrada d'animals de companyia als transports públics

https://www.change.org/es/peticiones/alcalde-de-barcelona-que-es-permeti-l-entrada-d-animals-de-companyia-als-transports-p%C3%BAblics#

Petición dirigida a: Alcalde de Barcelona

Esta petición será entregada a:  Excm. Sr. Xavier Trias Alcalde de Barcelona

Barcelona te censat un important nombre d'animals de companyia. Ja és una reivindincació històrica per part dels propietaris de gossos i gats que Barcelona prengui exemple de moltes ciutats europees que permeten als usuaris de transport públic viatjar acompanyats del seu animal de companyia.
Ciutats com ara Viena, Berlín, Amsterdam,Brusel.les, Venecia, Frankfurt, Estocolm i Ginebra estan classificades entre les primeres vint ciutats amb millor qualitat de vida del món segons el ranking de Mercer 2011. No serà perquè el seu transport públic és insalubre i perillós per culpa dels gossos que en ell puguin viatjar simplement lligats i amb morrió. Per cert, Barcelona va ocupar el lloc 40.
Pensem que hi ha molta gent gran pels quals el seu gos representa la seva única companyia, la única font d’afecte que tenen durant la setmana. I aquest és només un exemple de la necessitat que els éssers humans que viuen a les ciutats han desenvolupat cap als gossos. Si aquesta necessitat no existís no hi hauria a Barcelona més de 20.000 gossos inscrits al cens d’animals de companyia.
L'Ajuntament de Barcelona acaba d'aprovar el nou PAM 2012-2015 (Programa d'Actuació metropolitana). Per això DEMANEM a l'Alcalde de Barcelona que aprovi una ordenança municipal coherent i solidària amb totes aquelles persones, que som moltes, que volem viatjar amb transport públic amb el nostre animal de companyia. I que actualment ens veiem obligades a utilitzar el cotxe pels desplaçaments llargs. Amb el canvi de normativa ampliarem el nombre d’usuaris del transport públic, reduint així la contaminació acústica i atmosfèrica que provoca el tràfic rodat a Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario